Cunoscutul lăutar, Nelu Ploieșteanu a murit vineri dimineață, la 70 de ani. Infecția cu Covid, pentru care era internat încă de acum două săptămâni, asociată cu problemele preexistente, i-au fost fatale artistului.

„Speram sa nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Sa te ierte bunul Dumnezeu si sa ti Odihneasca sufletul in Rai!”, a scris Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook, în urmă cu puțin timp.

Nelu Ploieșteanu era internat în spital din 18 martie 2021. Vedeta a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca, în urma infectării cu coronavirus, fiind dus direct la Terapie Intensivă şi intubat. Una din fiicele lui Nelu Ploieșteanu anunţase că starea de sănătate a tatălui ei este foarte gravă.

Carmen Harra a prevăzut finalul lui Nelu Ploieșteanu

Cu doar o zi în urmă, clarvăzătoarea Carmen Harra a declarat la emsiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV că familia artistului ar trebui să se roage pentru el, dar să nu îşi facă foarte multe speranţe, căci nu crede că va trece de vârsta de 70 de ani. Şi, din păcate, s-a adeverit. Nelu Ploieşteanu a murit în spital, la vârsta de 70 de ani.

„Codificarea lui este 7. Câți ani are? 70. Din nou, trece printr-o cumpănă foarte mare, putem doar să ne rugăm. Longevitatea lui nu bate de 70 și ceva de ani. În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă. Sper că el să treacă peste această cumpănă, dar mă îndoiesc”, a declarat clarvăzătoare.

Citește și: Cornelia Catanga s-a stins, în această dimineață, în urma unui stop cardiorespirator