Alin Stoica îi trage scaunul de Prefect de sub șezut lui Berbeceanu

„Voi pune accent, în aplicarea programului Guvernului la nivelul Bucureștiului, pe reforma administrației”, a spus Alin Stoica, propus pentru funcția de Prefect al Capitalei

Alin Stoica (membru PLUS și liderul filialei PLUS Sector 6) pare să fie viitorul Prefect al Capitalei, înlocuindu-l, astfel, pe liberalul Traian Berbeceanu. PLUS-istul s-a ales cu această funcție în urma împărțirii prefecturilor din țară, astfel că norocul Capitalei se va afla în mâinile unui avocat din tabăra lui Dacian Cioloș.

Cu toate astea, reamintim că Dacian Cioloș, copreședintele USR PLUS și-a manifestat, la un moment dat, dorința de a-l avea în continuare pe Traian Berbeceanu în funcția de Prefect al Capitalei. Însă cum cu „împărțeala” nu te joci, locul acestuia va fi ocupat, potrivit noilor informații, de Alin Stoica.

Ce intenții are Alin Stoica

„Voi pune accent, în aplicarea programului Guvernului la nivelul Bucureștiului, pe reforma administrației. Avem nevoie ca de aer de profesionalizare și depolitizare dacă vrem să schimbăm cu adevărat modul în care a funcționat România până acum. Îmi propun o cooperare foarte bună cu toate organele administrației publice locale, indiferent de culoarea politică, pentru că interesul cetățeanului este pe primul loc. Nu în ultimul rând, îmbunătățirea siguranței cetățenilor va fi un aspect-cheie al mandatului meu. Vom continua inițiativele bune, deja începute, și vom demara altele, doar după ce ne vom consulta cu toate părțile implicate”, a declarat Alin Stoica.

De menționat că Alin Stoica este membru al partidului lui Dacian Cioloș de la înființarea acestuia. În plus, acesta a făcut parte din Comisia de Integritate Națională a Alianței USR PLUS, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, aducându-și aportul în procesul de selectare a candidaților și verificarea respectării principiilor USR PLUS.

Citește și: Dacian Cioloș l-ar vrea în continuare pe Berbeceanu la Prefectură