Lasconi obține, în premieră, bani de la fondul de rezervă al Guvernului

Banii urmează să susțină financiar trei proiecte

Primăria Câmpulung Muscel are motive de sărbătoare. Noul primar ales, Elena Lasconi, pare să fi bifat o premieră pentru câmpulungeni, obținând bani din fondul de rezervă al Guvernului. Banii sunt meniți să susțină financiar trei proiecte pe care Lasconi le are în plan. Anunțul a fost făcut chiar de edil, pe pagina sa de Facebook.

Mai exact, primarul orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat că a primit suma de 12 milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului. Banii urmează să fie folosiți pentru proiecte de infrastructură, însă și pentru unele cu caracter cultural.

Citește și: Elena Lasconi umblă cu etilotestul prin primărie

Elena Lasconi, mesaj pentru cei „care se ocupă zi de zi cu discreditarea primarului”

„Premieră pentru Câmpulung! Pentru cei care se ocupă zi de zi cu discreditarea primarului, a USR PLUS și se hrănesc cu răutate am o veste: azi luați-vă liber. Am obținut 12 milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului aflat la dispoziția prim-ministrului, cu ajutorul colegilor mei, parlamentarii USR PLUS, pentru trei proiecte importante: bulevardul Pardon, o parte din strada Drăcești și “Câmpulung, capitala scrisului românesc”. Este pentru prima dată când avem parte de o asemenea susținere. Vă promit, e doar începutul”, a anunțat, pe Facebook, primarul din Câmpulung Muscel.

Fostul jurnalist s-a remarcat, în puținul timp de la preluarea mandatului, prin firea sa bătăioasă care a deranjat de cele mai multe ori. Printre cei „deranjați” de atitudinea acesteia se numără și fostul primar al localității Câmpulung Muscel, cel care a rămas fără cheile de la „casa de oaspeți” a primăriei, după ce Lasconi a anunțat, cu surle și trâmbițe, că a schimbat yala, bănuind că locația ar fi fost folosită de acesta (printre alții), în scop personal.

Citește și: Lasconi îl scoate din sărite pe fostul primar, Țâroiu