Firea amenință cu demisia din PSD, refuză un nou Dragnea în partid. Primarul Capitalei spune că e dispusă să renunțe la calitatea de membru de partid, dacă conducerea PSD o ia din nou pe căi greșite.

Firea amenință cu demisia din PSD, refuză un nou Dragnea în partid

Dacă vin Sorin Grindeanu sau Vasile Dîncu la conducerea partidului, Gabriela Firea pleacă din PSD. Ea îi transmite că s-ar bucura de experiența lui Vasile Dîncu, dar nu ca lider al PSD, ci poate din funcția de președinte al Consiliului Național al PSD. Totodată, lui Sorin Grindeanu îi spune că nu e momentul acum ca el să fie numărul 1 în PSD. 

„Eu aș fi fost pentru echipa condusă de Marcel Ciolacu. Nu văd alternativă. A începe să ne batem între noi care e mai bun înseamnă să facem implozie. Momentul e foarte greu. Eu vă spun de pe acum, nu voi rămâne într-o echipă alături de cei care vor să se autodistrugă. În momentul în care văd că cei din conducere se distanțează de ce vor cetățenii, mă voi retrage din PSD în momentul în care voi observa că ajung la conducerea formațiunii oameni care țin la ambițiile lor maai mult ca la cetățeni”, a declarat Gabriela Firea.

”A fost un răspuns și mai mult un avertisment decât o amenințare. Informația e că e un avertisment.” a spus Gabriela Firea, la Antena 3, cu privire la plecarea sa din partid dacă unul dintre cei doi ajung în prima funcție din partid. ”Cred că mai sunt și alți colegi care se întreabă dacă mai are rost să fim în PSD” a subliniat Firea, precizând că nu dorește să facă rău partidului.  

Citește și Cum arată autobuzele hibrid ale lui Firea, călătorii se vor simți ca pe canapeaua proprie

”Să nu mai mergem pe ideea în care un om le știe pe toate” mai susține Firea. Ea a subliniat că ar trebui ca PSD să se alieze cu Victor Ponta, în schimb. 

#NEWS