Accident
Accident sursa foto pixabay

Un accident grav s-a produs în Drăgășani, județul Vâlcea. Doi tineri au murit, șoferul de 23 de ani și pasagerul de 17 ani, după ce mașina în care se aflau s-a lovit de un gard de beton, potrivit digi24.ro.

Doi tineri, unul de 17 ani şi celălalt de 23 de ani, au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un gard din beton pe o stradă din municipiul Drăgăşani, au transmis, vineri, reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri. Potrivit primelor informaţii, şoferul autoturismului, tânărul de 23 de ani, ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei.

„În noaptea de 01/02 februarie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiu. În urma deplasării la faţa locului s- au constatat ca în eveniment a fost implicată o singura maşină, iar accidentul s-a soldat cu decesul şoferul de 23 de ani şi pasagerului de 17 ani”, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea. În cauză a fost deschis dosar penal şi se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului. Stare de urgenţă din cauza secetei pentru zona metropolitană a Barcelonei