După ce a fost găsit inconştientă în casă de către părinţi, o fetiţă de doar 10 ani a fost transportată de urgenţă la Spitalul Orăşenesc Găieşti, unde medicii au încercat cu disperare manevrele de resuscitare timp de aproximativ 2 ore. Din păcate însă, eforturile acestora au fost în zadar întrucât viaţa copilei nu a mai putut fi salvată.

Tragicul eveniment s-a produs chiar în data de 1.01.2020, în localitatea Pătroaia, comuna Crângurile, după ce, potrivit Poliţiei Dâmboviţene, fata a acuzat dureri de cap, motiv pentru care aceasta a luat un analgezic.

“Ulterior, după circa 25 de minute, părinţii au găsit-o inconştientă şi au solicitat sprijinul ambulanţei”, au declarat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

În urma primelor verificări, poliţia menţionează că fata nu prezenta urme vizibile de violenţă.

„Din primele verificări, aceasta nu prezenta urme vizibile de violenţă. Totodată, pe timpul zilei, pe fondul unor dureri de cap, minora ar fi ingerat un analgezic. Ulterior, după circa 25 de minute, părinţii au găsit-o inconştientă şi au solicitat sprijinul ambulanţei, fetiţa fiind transportată la Spitalul Orăşenesc Găeşti”, se arată într-o informare a IPJ Dâmbovița.

O anchetă a fost deschisă de către poliţie şi urmează ca medicii legişti să stabilească exact cauza decesului.

#news