Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

San Francisco este un rai pentru iubitorii de mâncare, iar fiecare restaurant încearcă să acumuleze cât mai multe stele Michelin, transmite AP News.

În același timp, locuitorii din San Francisco sunt mari iubitori de câini.

Astfel, nu este deloc surprinzător faptul că un antreprenor a decis să combine cele două pasiuni. Bărbatul a deschis primul restaurant exclusiv pentru cel mai bun prieten al omului.

Restaurantul Dogue a fost deschis luna trecută în cartierul la modă Mission District al orașului.

Stăpânii câinilor plătesc chiar și 75 de dolari pentru o porție de pui savurată la restaurant

Alte meniuri preferate de patrupezi includ vafe cu pui, sos tartar, fripturi delicioase, ouă de prepeliță și, de ce nu, filet mignon.

De asemenea, stăpânii nu sunt neglijați, putând savura aici diverse preparate la cuptor.

Rahmi Massarweh este bucătar, dar și stăpânul unui câine. Prin urmare, bărbatul a decis să renunțe la jobul pe care îl considera stresant și să conducă un restaurant inedit.

Criticile nu au întârziat să apară: câinii sunt serviți cu filet mignon, în timp ce oamenii străzii privesc înfometați

Unii critici și-au exprimat online indignarea față de animalele de companie răsfățate.

Mulți au vorbit despre inegalitatea veniturilor, despre salariile mici, dar și despre oamenii fără adăpost care locuiesc în San Francisco.

Cu toate acestea, Massarweh spune că, de la deschiderea restaurantului, a primit un număr copleșitor de clienți care sunt fericiți să-și răsfețe câinii.

Massarweh petrece ore întregi gătind și pregătindu-se pentru o servire de excepție. Acesta a precizat că un meniu similar pentru oameni ar putea costa chiar și 500 de dolari.