Adrian Copilul Minune

Sectorul 6 al Capitalei a fost ieri „bucurat” de o petrecere cu tot ce trebuie: participanți peste media admisă de lege, acum, în plină pandemie, maneliști cu „ștaif” ca Adrian Copilul Minune și Țanca Uraganul și multă, multă veselie. Polițiștii au pus stop acestei petreceri, dând amenzi participanților pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

De asemenea, nici Sectorul 3 nu a fost lipsit de „paranghelie” și „veselie”, un botez cu zeci de participanți fiind prins „în fapt” și aici.

Următorul sector petrecăreț pe listă a fost „cinciul”, unde 32 de petrecăreți s-au distrat până nu s-au mai distrat, fiind vizitați, la rândul lor, de polițiști care, conform procedurile, au aplicat zeci de amenzi contravenționale, în valoare totală de 15.000 lei. Printre cei sancționați au fost și patronii localului.

De asemenea, înainte să se lase noaptea, poliția din București a făcut raiduri prin marile piețe din Capitală, printre care și Piața Obor, cea mai mare din București. În urma acestor raiduri, cei surprinși fără mască au fost, fie avertizați verbal, fie amendați, cumulul amenzilor ajungând la 197.000 lei, din aproximativ 750 de sancțiuni contravenționale.

Citește și: Record de decese și cazuri de infectare cu Covid

#News