Liderul USR Dan Barna a declarat că, din punctul acestuia de vedere, nu există niciun motiv pentru care alegerile locale din București să fie anulate, așa cum nu ar trebui să se întâmple nici în restul țării. Potrivit spuselor acestuia, nu există temei legal pentru anularea alegerilor.

Dan Barna: „Știți cum e când spui o minciună și îți dai seama că nu mai poți să spui adevărul și încerci una și mai mare?”

„E păcat să anulăm alegerile doar pe București. Eu cred că ar trebui pe toată România. Dacă tot ne batem joc, să o facem până la capăt. (…) Știți cum e când spui o minciună și îți dai seama că nu mai poți să spui adevărul și încerci una și mai mare, și mai mare? Nu a ieșit golăneala de la Sectorul 1, acum încearcă să o dea pe tot Bucureștiul și mă aștept ca în două zile să se ceară anularea alegerilor pentru o perioadă nedefinită”, a spus Barna.

Liderul USR a mai spus că este convins că BEC nu va îngădui reluarea votului, anulându-l pe cel prezent întrucât „nu există circumstanțe de niciun fel. Procesele verbale semnate (…) sunt încărcate în sistem”, a mai spus Dan Barna.

Citește și: Dan Barna „demontează” acuzațiile social-democraților

#News