Marcel Ciolacu/Foto: George Călin

O fotografie postată pe rețelele de socializare de deputatul USR Claudiu Năsui, din timpul negocierilor dintre reprezentanții PNL și USR, pe listele comune de candidați la primăriile de sector, l-a înfuriat pe liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Șeful social-democraților îi reproșează prim-ministrului Ludovic Orban că a transformat Guvernul în sediu de partid și că viitoarele funcții administrative sunt mai importante pentru el decât sănătatea românilor.

Negocieri-PNL-USR-PLUS

„Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală. Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o rușine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României!

În nicio țară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacții şi negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă şi acum în sediu de partid. În loc să-și bată capul pentru a repara situația dezastruoasă din #DSP-urile căpușate de toate rudele și pilele liberale, Orban negociază politic funcţii”, a scris Marcel Ciolacu, sâmbătă, pe Facebook.

În continuare, Ciolacu îi reproșează premierului Ludovic Orban lipsa investițiilor în sectoare strategice, dar și lipsa de asumare a legislației în vigoare, referindu-se la dublarea alocațiilor și creșterea punctului de pensie cu 40%.

„În loc să discute despre investiții, spitale, șomaj, alocații şi pensii, Orban este preocupat în continuare doar de alegeri, de fapt singurul #obiectiv al PNL de când a venit la guvernare. Nimic pentru oameni, totul pentru ei și pentru buzunarele lor! Degeaba! E în #FIREA oamenilor să îi măture la vot!”, a încheiat Ciolacu.

Citește și: 30 de lei în plus la alocațiile copiilor

HashtagNews.ro