Gabriela Firea candidata PSD la Primăria Capitalei

„Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei”, a reiterat președintele interimar al social-democraților, după ce ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a scris pe Facebook că PSD ar testa și alți candidați la Primărie în afara Gabrielei Firea.

„Gabriela Firea este cel mai bun candidat din punctul de vedere al PSD la această atât de înaltă funcție. Ea va câștiga aceste alegeri și are toată susținerea mea și a partidului. Violeta Alexandru este doar o mincinoasă care dezinformează. Mai bine ar fi preocupată de creșterea pensiilor și mărirea alocațiilor. Dar nu e în stare de absolut nimic!”, a replicat Marcel Ciolacu.

Că actualul primar general al Capitalei are susținerea totală a social-democraților o dovedește afirmația liderului interimar al PSD care a anunțat, în premieră, luna trecută, că Gabriela Firea este propunerea PSD pentru alegerile prezidențiale de peste patru ani.

„M-a onorat afirmația domnului Marcel Ciolacu. Nu putem vorbi despre candidaturi la alegerile prezidențiale, pentru că eu sunt fidelă bucureștenilor. Vă spun foarte sincer, cu mâna pe inimă, nu mi-am dorit niciodată funcții politice. Am 4 ani și jumătate timp să mă gândesc, din poziția de la primărie”, a reacționat Gabriela Firea.

PNL pare să întâmpine reale dificultăți în a numi candidați proprii la Primăria Capitalei și la sectoare, după ce USR PLUS și-a prezentat la sfârșitul săptămânii trecute lista proprie de candidați, fără să mai aștepte finalizarea negocierilor cu PNL, unul dintre puținii aliați politici ai nou înființatei formațiuni politice.

Citește și: Gabriela Firea intervine în scandalul momentului: Nu sunt bani de pensii și alocații? Unde se duc împrumuturile pe care le-a făcut Guvernul?

HashtagNews.ro