Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și-a făcut autocritica pentru cei patru ani de mandat, într-o postare video pe Facebook și a intervenit în scandalul momentului, legat de mărirea pensiilor și de dublarea alocațiilor copiilor.

„Nu, nu pot fi de acord că pensiile și alocațiile copiilor sunt pomeni electorale așa cum susține actualul Guvern. Pensionarii au muncit o viață și au contribuit. Alocația pentru copii este un drept, nu o favoare. Aceasta trebuie să fie mărită, la fel ca și pensiile. Nu sunt bani la Guvern? Unde se duc împrumuturile care sunt de plătit de pe urma acestei guvernări? Se duc pe firme prietene politic, se duc pe rambursări de TVA neverificate, pe despăgubiri. Este inuman ce se întâmplă”, a punctat Firea.

Edilul șef al Capitalei a reiterat, printre altele, faptul că programele sociale, pe care Primăria le derulează la inițiativa sa, nu sunt pomeni, referindu-se la sumele alocate femeilor însărcinate, cuplurilor care fac un copil, cuplurilor infertile, copiilor și adulților cu dizabilități, familiilor monoparentale și familiilor de tineri la început de drum. Gabriela Firea a mai anunțat că, în zilele viitoare, va prezenta pe larg, punctual, câte o promisiune făcută bucureștenilor pe care a îndeplinit-o în mandatul scurs.

„Pe vremea când lucram în televiziune, am realizat și emisiunea „Primărie, te iubesc!”. A fost ceva de munca la ea. Cine putea să știe că soarta mă va duce chiar la Primărie? Și aici, aceeași poveste: multă muncă, implicare, dorință de a debloca și finaliza proiecte. Lucrez până seara târziu. Le cer iertare copiilor mei pentru că sunt o mama mereu în viteză.

Nu știu cât mai suportă soțul absența mea din familie. Am vrut să mă implic sută la sută. Nu m-am menajat. Am mai și greșit, ca orice om. Nu a fost din rea-credință. Și nu renunț, am făcut multe, mai am multe de continuat și început. Iată cum vad eu cei patru ani scurși de la jurământul față de bucureșteni”, este mesajul Gabriele Firea care însoțește postarea video.

Gabriela Firea

Pe vremea cand lucram in televiziune, am realizat si emisiunea “Primarie, te iubesc !”. A fost ceva de munca la ea 😄. Cine putea sa stie ca soarta ma va duce chiar la Primarie? Si aici, aceeasi poveste: multa munca, implicare, dorinta de a debloca si finaliza proiecte. Lucru pana seara tarziu. Le cer iertare copiilor mei pentru ca sunt o mama mereu in viteza. Nu stiu cat mai suporta sotul absenta mea din familie. Am vrut sa ma implic suta la suta. Nu m-am menajat. Am mai si gresit, ca orice om. Nu a fost din rea-credinta. Si nu renunt, am facut multe, mai am multe de continuat si inceput. Iata cum vad eu cei patru ani scursi de la juramantul fata de bucuresteni. Va doresc tuturor multa sanatate, putere de munca si, foarte important, timp pentru familie si prieteni!🤗💜🌈

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 23 iunie 2020

Citește și: Nici pentru copii nu sunt bani! Guvernul atacă la CCR legea care prevede dublarea alocațiilor

HashtagNews.ro