Supărat, supărat sunt Doamne, iarăși, supărat! Cam asta ar fi balada ce li s-ar potrivit, în momentul de față, celor de la PSD. Cine i-a supărat pe social democrați? Ca de obicei, liberalii! Păi, cum își permit, domnule, ei să îi cânte balade lui Orban. La vioară? Și să-l mai și compari cu Pimen? Păi, ce, Orban a fost, cumva colaborator al Securității? Numai lor li se poate permite o așa grandomanie. Orban să stea frumos în banca lui! Și dacă tot vrea cineva să-i cânte ceva, să-i aducă un dublu casetofon și-o casetă cu Vanila Ice, nu o baladă cântată frumos la vioră. Fiecăruia, după rang și… valoare!

Dând o notă ceva mai sobră subiectului de față (atât cât se poate), social democrații, prin Răzvan Rotaru, îi reproșează Fluturelui Secevei cum c-ar fi făcut un pic cam mult exces de zel, atunci când a ales să-l aștepte pe Ludovic Orban ca pe Dumnezeu: cu balade, cu viori și cu preamăriri.

Ei, lăsați, domnilor! Și pe vremea „răposatului” de la Rahova cam tot așa era!

„Cum îşi permite baronul Flutur de la Suceava să batjocorească şi să mânjească opera marelui compozitor Ciprian Porumbescu doar pentru a-l proslăvi şi a-i face pe plac şefului său de partid, Ludovic Orban? Ansamblul „Ciprian Porumbescu” a interpretat „Balada” lui Ciprian Porumbescu în semn de omagiu faţă de Înalt Preasfinţitul Pimen, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, la înmormântarea acestuia. A vrut să-l compare pe Orban cu Pimen? E o blasfemie. Flutur a copiat gestul şi a vrut să-i arate şefului său de partid cât de mult îl apreciază. E un gest oribil, după cel cu oile de la Bucşoaia, în urmă cu câţiva ani. Se pare că baronul de Suceava e specialist în aducerea de ofrande către mai-marii de la Bucureşti, indiferent că sunt de culoare portocalie sau galbenă. E dezgustător şi ruşinos pentru toată Moldova şi Bucovina ceea ce a făcut preşedintele Consiliului Judeţean Suceava”, a transmis Răzvan Rotaru.

Citește și: Gura bate… procentele electorale. Ciolacu explică de ce a scăzut PSD în sondaje

#News