Marcel Ciolacu - PSD

De când a venit la șefia interimară a PSD-ului, Marcel Ciolacu pare să-și dorească reformă. Dacă înainte de Ciolacu, prin PSD țopăiau nestingheriți diferiți indivizi slobozi la gură, iată că acum lucrurile PAR să se schimbe. Liderul social democraților nu mai are de gând să tolereze limbajul colorat și nici abaterile de la bunul simț. Cu alte cuvinte: să atacăm, să criticăm, dar să nu jignim și să nu înjurăm!

De altfel, potrivit acestuia, scăderea în sondaje a partidului ar fi fost cauzată chiar de o serie de derapaje lingvistice izvorâte din gurițele anumitor membri PSD. Mai exact, în opinia lui Marcel Ciolacu, faptul că, la un moment dat, unii social democrați l-ar fi numit în cor pe Klaus Iohannis „nazist”, ar fi scârbit în așa hal electoratul, rămânându-i PSD-ului un umil 18%, aferent celor ce habar nu au care e diferența dintre un cetățean român de etnie germană și un… nazist.

Pe lista neagră a celor slobozi la gură se află fostul ministru Lia Olguța Vasilescu, liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, fostul ministru Liviu Pop, fostul lider al senatorilor PSD, Șerban Nicolae, deputații Liviu Pleșoianu și gălățeanul Nicolae Bacalbașa.

Marcel Ciolacu: „Anumiți colegi de-ai mei din PSD toată ziua erau la televiziuni și îl făceau nazist

„Tot timpul mi se spune că nu îl înjur suficient pe Iohannis sau pe Orban. Am văzut eficiența politică – până la urmă politica se face pe voturi – când tot PSD-ul sau anumiți colegi de-ai mei din PSD toată ziua erau la televiziuni și îl făceau nazist. Acea eficiență a fost că la un moment dat partidul a ajuns la 18% și a pierdut atât alegerile europarlamentare cât și prezidențiale. Cred că eficiența unui lider se măsoară în cu totul și cu totul alte moduri. În acest moment, trendul PSD este crescător, indiferent cine face sondajele”, a declarat Marcel Ciolacu, la B1 TV.

Citește și: Leapșa declarațiilor: Ciolacu îi răspunde lui Orban

#News