Daniel Moroșanu PN Vrancea

Daniel Moroșanu a picat BAC-ul. Nu, nu e vorba de „Moartea din Carpați”, luptătorul de K1 cu același nume, ci de prim-vicepreședintele PNL Vrancea, mai cunoscut pe scena politică din țara noastră ca fiind șoferul ministrului Lucrărilor Publice, decât cu vreo realizare personală.

Băiatul bun la toate, susținut necondiționat în ascensiunea politică și de prim-ministrul Ludovic Orban, a fost notat cu 3.60 la Limba și literatura română. Fără a fi răutăcioși putem spune că a picat examenul maturității pe limba lui. Dacă limba maternă s-a dovedit a fi o necunoscută pentru Daniel Moroșanu, deși a luat și meditații, liberalul s-a descurcat mai mult decât onorabil la istorie (notat cu 7.55), și la Geografie (8.65).

Moroșanu a declarat că a depus deja contestație și a cerut recorectarea lucrării, convins că va obține nota 5. Și dacă profesorii nu îi vor da notă de trecere, nu-i bai, mai e o sesiune și la toamnă.

„Nu am făcut eu de 7, 8, dar de un cinci eu cred că am făcut. După ședința de Consiliu Local am mers acasă și am luat ad litteram ce am făcut la română, iar eu cred că am făcut de un 5. Dacă nu iau mă prezint în toamnă și dau iar, mă voi duce mai pregătit și voi lua cu notă mai mare. Nu e ușor, dar a fost un orgoliu personal să iau Bacalaureatul. Încurajez pe cine nu a făcut acest lucru, să nu ezite, nu e târziu. Vârsta nu e un impediment, e greu, dar nu imposibil”, spune liberalul în vârstă de 42 de ani.

Daniel Moroșanu a absolvit în anii ‘90 o școală profesională de mecanici auto, iar în urmă cu doi ani a absolvit și liceul, la seral. Omul e sincer și spune că nu prea a avut timp până acum și oricum lipsa studiilor liceale nu l-a inoportunat în vreun fel în ascensiunea politică.

Din 2017 este prim-vicepreședinte al PNL Vrancea, unde se ocupă de Departamentul de Politici Publice și este considerat unul dintre oamenii de încredere ai ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, fiind și șoferul personal al acestuia în perioada în care Ștefan a fost deputat.

Citește și: Șoferul ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și-a dat BAC-ul

HashtagNews.ro