Rareș Bogdan / Foto: Facebook

Atunci când vine vorba despre Rareș Bogdan, mulți dintre votanții PNL nu știu ce să creadă. Pe de-o parte iubit de cei care îl urmăreau pe vremea când își făcea veacul pe la televiziune, pe de altă parte detestat de alții. Sunt curioasă ce vor spune ambele tabere despre următoarea afirmație a lui Rareș Bogdan, cea potrivit căreia PNL ar fi dezamăgit, însă nu atât de tare precum au făcut-o cei din PSD.

Rareș Bogdan: Gradul de dezamăgire pe care l-a produs PNL-ul nu este atât de mare precum ura produsă de liderii PSD”

”Gradul de dezamăgire pe care l-a produs PNL-ul nu este atât de mare precum ura produsă de liderii PSD, prin nereformarea conducerii PSD. O a treia componentă politică este aceea că USR și liderii partidului sunt inadecvați. Noi avem un avantaj, un partid aflat la guvernare și în parteriat cu președintele României și mai avem un avantaj: avem la dispoziție fondurile europene, o sumă foarte mare pe care o putem atrage și direcționa în marile investiții.”, a spus Rareș Bogdan.

În același interviu, Rareș Bogdan a mai menționat faptul că PNL nu ar fi avut timp până acum să-și pună planul de guvernare în aplicare, întrucât pandemia de coronavirus ar fi dat totul peste cap, fiind nevoie de planuri noi, adaptate situației cele noi cu care niciun guvern nu s-a mai confruntat până acum.

”Practic, PNL nu a apucat să își pună în aplicare programul de guvernare, nu am reușit să livrăm, asta pentru că a trebuit să luăm măsuri împotriva coronavirus. Acesta este un alt avantaj al PNL, iar după ce trece criza sanitară noi vom putea livra ceea ce ne-am angajat la sosirea la guvernare.”, a mai spus Rareș Bogdan, invitat la Antena 3, în cursul serii trecute.

Citește și: Ciolacu, despre organizarea congresului PSD

#News