Marian Oprișan

Se pare că baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan a dat de greu și e nevoit să apeleze din nou la mămica lui. Astfel, prin 2017 acesta era „prins” conducând cu mult peste viteza maxim admisă. Ca după toate astea, considerând că a fost nedreptățit, să dea în judecată Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, constestând procesul verbal întocmit de poliștii rutieri. Dar pentru că viteza de 191 km/h este, totuși, una periculos de mare indiferent a cui baron ești, instanța a considerat că Oprișan ar trebui să stea, totuși, trei luni fără carnet. Ceea ce se va întâmpla începând de acum. Mai bine și mai târziu, decât niciodată.

Mă aștept ca în aceste trei luni, cât are permisul suspendat, Oprișan să fie din nou prins la volan. Însă descurcăreț cum îl știm, să zică: „nu sunt eu, e mama”.

Iată ce spune un ziar local despre „necazul” lui Marian Oprișan

„La vremea respectivă, maşina la volanul căreia se afla Oprişan a fost înregistrată de aparatul radar rulând cu 191 de kilometri pe oră, în afara localității Oreavu. “Cea mai mare viteză – 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN2-E85, în afara localităţii Oreavu”, potrivit unui comunicat al IPJ Buzău. Procesul a durat aproape trei ani, iar decizia definitivă a fost dată pe data de 28 mai a.c. “Respinge apelul ca fiind nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în hotărârea judecătorilor. În anul 2014, Marian Oprișan a mai fost implicat într-un eveniment similar, pe raza comunei Nicolae Bălcescu, din județul Bacău. Deși a contestat în instanță, magistrații nu i-au dat câștig de cauză și l-au lăsat fără permis, printr-o decizie definitivă, în 2016, tot pentru o perioadă de 3 luni”, scriu cei de la Vrancea24.

Citește și: USR a uitat să seteze „controlul parental” la USR Tineret

#News