Azi, de ziua copilului, se pare că USR primește o lecție destul de dură. Cam asta se întâmplă atunci când nu ai grijă de copii și-i mai și lași pe Facebook fără control parental: te trezești că te contrazic și că te fac de rușine. Acestea fiind spuse, cei de la USR Tineret au postat un mesaj destul de controversat pe pagina oficială a organizației, în care contrazic cam tot ce s-a chinuit Dan Barna să afirme până acum. În dorința lor de a fi spirituali, învățăceii USR-iștilor au binevoit să-i asemene pe cei de la PNL cu… PCR.

”La mulți ani!

În timp ce ne savuram cafelutsa la terasă, respectând normele de distanțare socială, ne-am hotărât să punem niște poze cu noi și cu tovarășii noștri de când eram mici.

PS: Am fi pus și cu PNL, dar nu avea rost să punem sigla PCR de două ori.”, scriu cei de la USR Tineret.

Cu toate astea, liderul USR, Dan Barna declara nu de mult că PNL este sigurul partid care ar putea fi aliat al USR

„Înţelegem foarte bine contextul actual şi ştim că, în proporţie de 90%, viitoarea guvernare va fi una de coaliţie. Partenerul natural este PNL şi asta înţeleg şi liberalii, în ciuda atacurilor nesfârşite pe care le lansează la adresa noastră. Ceea ce refuză să înţeleagă liberalii este că, ori de câte ori i-am criticat, am făcut-o de pe poziţiile pe care ei înşişi le îmbrăţişaseră în timpul regimului Dragnea. În acele zile, PNL nu a ezitat să preia de la USR teme, idei şi retorică. Nu ne-am supărat niciodată, ba chiar îi încurajăm să o facă în continuare. Scopul nostru comun e să facem o Românie mai bună, nu să punem drepturi de autor pe interesul naţional”, a declarat Barna, pentru Digi 24.

Citește și: Ștefănescu, expert în toate, îl critică pe Tătaru

#News