Codrin Ștefănescu își dă iar cu părerea mai mult decât este necesar. Într-un ultim mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Ștefănescu critică măsurile luate de Ministerul Sănătății, cu privire la redeschiderea barurilor. Reamintesc că începând de astăzi, proprietarii de terase au din nou voie să primească clienți, însă cu anumite restricții. Expert, cum îl știm, Codrin Ștefănescu analizează măsurile și fără să zică de ce acestea nu-s corespunzătoare, face ce știe mai bine: acuză!

N-am să analizez măsurile luate de ministrul Sănătății pentru că nu sunt nici patron de local și nici expert în domeniu, așa cum nici Codrin Ștefănescu nu este. Cu toate astea, am să-l analizez pe Codrin și-am să repet ceea ce am mai zis și altă dată: clovnul regal al casei Dragnea pare să fi rămas setat pe soft-ul vechi. Chiar nu a catadicsit nimeni să-i dea un restart pentru update-uri, până acum?

Codrin Ștefănescu este de părere că Nelu Tătaru are toate șansele să devină cel mai înjurat om

„Nelu Tātaru de la Sānātate va ajunge cel mai injurat om de pe pāmânt! Nu pentru afacerile sotiei in timp de pandemie, nu pentru rubedeniile si amantele angajate la stat, nu pentru toate invârtelile sulfuroase din domeniul medical. Ci pentru idioteniile si prostiile din decizia privind deschiderea teraselor. E halucinant ce i-a trecut prin minte. Personajul acesta cred cā ne urāste si pe noi, dar si pe patronii de terase si cârcimioare. Pe toatā lumea!”, scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Citește și: ANPC spune NU acestor măști de protecție: Atenție, pericol!

#News