Marcel Vela

Răspunsul la întrebarea care se pare că îi roade pe toți românii a venit în sfârșit de la ministrul de Interne, Marcel Vela. Hoarde de pletoși așteptau cu nerăbdare în fața televizoarelor, întrebându-se când vor putea să scape de look-ul vărului It din Familia Addams. De asemenea, soțiile lor, îngrijorate și ele, se întrebau la rândul lor „când va înceta nebunia asta cu spălatul pe cap acasă?”. O altă categorie afectată de pandemie în această perioadă este cea a influencer-irilor care, în lipsa cabinetelor stomatologice deschise, au intrat live pe Facebook sau Instagram numai cu spatele, pentru ca fanii să nu observe faptul că dinții lor nu mai sunt atât de albi și strălucitori ca altă dată.

Iată că vine Marcel Vela cu răspunsul! Se va face dreptate!

”Dacă vom fi la fel de responsabili ca până acum va exista posibilitate ca în anumite condiții să fie deschise cabinetele stomatologice, la fel cum, în anumite condiții, din 15 mai, repet, dacă noi respectăm până atunci toate restricțiile impuse de noul coronavirus, și frizeriile ar putea fi deschise. Așadar, deschiderea frizeriilor și cabinetelor stomatologice depinde de fiecare dintre noi, de modul în care vom trata acest război împotriva coronavirusului până în 15 mai.”, a explicat Marcel Vela.

Concluziile

Cu toată că nu știm sigur-sigur nimic, dacă stăm cuminți în perioada asta, există o mare posibilitate ca după 15 mai, atunci când se prevede o relaxare a restricțiilor, să putem din nou să mergem la stomatolog, să ne tundem corespunzător și să nu ne mai chinuim cu spălatul pe cap acasă, întrucât se ia în calcul redeschiderea frizeriilor și a cabinetelor stomatologice.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, aflam de la ministrul Sănătății, Nelu Tătaru faptul că și-ar dori ca după acea dată să putem trece de la starea de urgență la cea de alertă.

Citește și: Tătaru nu mai vrea stare de urgență, ci de alertă

#News