FOTO facebook
FOTO facebook

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a luat taurul de coarne și ia tot mai multe măsuri pentru a împiedica răspândirea virusului COVID-19.

Tudorache ia măsuri care să țină la distanță COVID-19

„În Sectorul 1 a început montarea dispozitivelor cu dezinfectant

Punem în aplicare, încă de la prima oră, prevederea Ordonanței militare 4: “montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale”.

Pentru eficientizare, echipele de montaj vor acționa pe zone. Dacă există priorități obiective (vecini confirmați cu COVID-19), rog administratorii/președinții să ne trimită adresa pe mesaj privat. Acestea vor fi rezolvate la sfârșitul fiecărei zile.

❗Dezinfectarea mâinilor nu trebuie să înlocuiască măsurile de igienă personală cunoscute deja. Deci ne spălăm în continuare conștiincios, cu apă și săpun.

Citește și Iustin Roșca, supărat pe cazurile de COVID-19 de la Spitalul Universitar: S5 pe urmele Sucevei⁉️

1pentrutoti #coronavirus #FacemSectorul1Bine #ramaiacasa”, a scris Dan Tudorache pe Facebook.

Totodată, primarul Tudorache a precizat că „dezinfecția scărilor de blocuri continuă!

Azi a început a doua rundă de dezinfecție a scărilor de bloc din Sectorul 1. Substanța folosită este Halamid, un bactericid și virucid cu eficiență dovedită, aprobat de Ministerul Sănătății, pe bază de Cloramina-T.

Dacă sunt adrese la care nu s-a ajuns săptămâna trecută, rog să le comunicați la 021.9540 pentru a fi luate în evidență.

#1pentrutoti #coronavirus #FacemSectorul1Bine #ramaiacasa„, a mai scris primarul pe contul de socializare.

#NEWS