Vlad Popescu Piedone (Facebook)

Vlad Popescu Piedone, deputatul PPU (social-liberal), și-a început noul an cu speranța că acesta va fi unul bun, în care românii să nu își uite „rădăcinile puternice”, dar nici tradițiile. De altfel, parlamentarul de Suceava a petrecut trecerea dintre ani într-un cadru de poveste, în care s-a simțit cu adevărat român, dar mai ales, cu adevărat acasă, în inima Bucovinei, unde tradițiile sărbătorilor de iarnă sunt ținute cu sfințenie.

„Dragi suceveni, dragi români, dragi prieteni,

Am intrat astăzi într-un Nou An pe care avem șansa să-l modelăm așa cum ne dorim! Să începem anul 2022 plini de speranță, să avem încredere că va fi mult mai bun decât cel pe care l-am lăsat în urmă! Să ne facem o listă cu  priorități și obiective pe care vrem să le atingem anul acesta! Să ne apreciem mai mult familiile și să le acordăm mai mult timp. Să revenim la tradiții și să ne prețuim țara și frații români”, a scris Vlad Popescu Piedone în mesajul său e An Nou, pe care l-a postat pe contul de socializare.

Totodată, acesta a rememorat amintirile din copilăria petrecută la bunicii, locul în care se simte cel mai aproape de Dumnezeu, și căruia vrea să îi dea ceva în schimb, bucuria de a face bine, un motiv de a le arăta și celor doi copii ai săi acest tărâm de basm.

„Am petrecut noul an într-un loc de poveste din Suceava, unde tradițiile sunt păstrate cu sfințenie. M-am bucurat să le pot arăta copiilor mei că noi, românii, avem rădăcini puternice și obiceiuri deosebite! Ce bine e să îți petreci sărbătorile într-un loc în care te simți cu adevărat român, cu adevărat acasă”, a mai scris Vlad Popescu Piedone, adăugând și o urare, ca de început de an.

„Vă doresc un An Nou cu multă sănătate și înțelepciune! Să fim cu adevărat mai buni, nu doar în urări! La mulți ani, suceveni! La mulți ani, români”, și-a încheiat Vlad Popescu Piedone postarea de pe Facebook.

Citește și: Vlad Popescu Piedone, la Parlament și de 1 iunie