Atragerea investițiilor americane în România, în atenția senatorului PSD, Alfred Laurențiu Mihai

Alfred Laurențiu Mihai s-a întâlnit cu democratul Dan Shomon, care a fost directorul de campanie al lui Barack Obama.

Senatorul PSD, Alfred Laurențiu Mihai, a anunțat pe pagina de Facebook, faptul că a primit o vizită importantă, din partea unui vechi prieten al României, și anume democratul american Dan Shomon. Senatorul Alfred Laurențiu Mihai a mai declarat că Dan Shomon este fostul director de campanie al fostului președinte democrat al SUA Barack Obama, fiind în prezent CEO al unei Companii de Consultanță Politică și Bussines din SUA.

Dan Shomon este un bun prieten al României și foarte apropiat de comunitatea romană din Statele Unite ale Americii, a mai subliniat senatorul PSD

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai are o relație de prietenie îndelungată cu democratul Dan Shomon, care se află în aceste zile într-o vizită de lucru în România. Senatorul PSD și democratul american au profitat de ocazie pentru a se revedea și pentru a petrece puțin timp împreună, ocazie cu care au discutat și despre posibilitatea atragerii de investiții americane în România. „Binențeles că am depănat amintiri, dar am și dezbătut subiecte de actualitate,precum securitate și economia globală din acest moment! Printre subiectele atinse în discuția noastră s-au numărat și atragerea de investiții americane pe teritoriul României în domeniul energiei regenerabile și nu numai! Și subiectul legat de importanța trecerii într-un timp cât mai scurt la programul Visa Waiver pentru România nu a putut fi ocolit din discuțiile noastre! Este o reală plăcere și o bucurie de fiecare dată când ne revedem! „, a scris senatorul PSD, Alfred Laurențiu Mihai, pe pagina de Facebook.

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai a transmis, pe pagina de Facebook, un mesaj de felicitare poporului american, cu ocazia Zilei Independenței, marcată anual pe data de 4 iulie de către SUA

Într-o postare pe pagina de Facebook, senatorul Alfred Laurențiu Mihai precizează faptul că ziua de 4 Iulie este ziua în care Congresul Continental de la Philadelphia a adoptat, în anul 1776, Declarația de Independență a Statelor Unite ale Americii. În această zi SUA și poporul american marchează independența declarată fața de Regatul Marii Britanii, a declarat senatorul PSD.

Populația României, în scădere. INS trage un semnal de alarmă