Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu este băiatul ăla cuminte, mult prea cuminte pentru a face parte din politica românească. Ultimele întâmplări petrecute în jurul lui o confirmă. Cu toate astea, deși timid și cu mult prea mult bun simț, nu înseamnă că Vlad nu are dreptul de a-și manifesta opinia atunci când discutăm despre politica românească a ultimelor luni. Ba din contră, putem spune că are tot dreptul!

Astfel, mâhnit de situația actuală și de toată degringolada în care ne aflăm, Vlad Voiculescu a scris o postare pe pagina sa de Facebook în care îi critică pe cei de din PNL. Nemulțumirea principală a acestuia se învârte în jurul faptul că PNL s-ar fi ocupat mai mult de jocuri politice decât de guvernat. În opinia acestuia, telenovela „Florin Cîțu premier” nu ar fi trebuit să se întâmple, întrucât, oricât de interactiv, acest gest al liberalilor nu a făcut decât să întârzie rezolvarea problemelor cu adevărat importante ale țării.

”Mă uit la Președintele nostru Klaus Iohannis cum le cere managerilor de spitale sa aibă teste și echipamente de protecție pentru personalul medical. Poate că e doar retorică… dar oare e momentul?

Nu-i vorbă, între managerii de spital sunt destui care nu au ce căuta acolo. De data asta însă, vina nu mai este la spitale ci mai sus, mult mai sus.

De unde ar trebui să cumpere spitalele teste pentru COVID19 și echipamente de protecție când nu se găsesc pe nicăieri, când toate guvernele din lumea asta se bat tocmai pentru lucrurile astea?

Apropo de guverne…

… acum nici două săptămâni, noi încă ne jucam în Parlament de-a „uite Cîțu, nu e Cîțu”, „uite guvernu, nu e guvernu”.

… acum o săptămână, guvernul nu anunțase nicio achiziție.

Acum ne întrebăm cum de nu avem de niciunele?”, scrie Vlad  Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: USR-Plus despre ping-pong-ul declarațiilor dintre Turcan-Anisie

#News