Rareș Bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat că alegerile locale vor fi unele cu rezultate îmbucurătoare pentru liberali, prevestind că PNL va fi primul partid cotat în sondaje, estimările personale ale acestuia învârtindu-se undeva în jurul procentului de 40%.

Rareș Bogdan: „Estimarea mea este de 37-38% pe țară”

„PNL va câștiga alegerile locale la nivel național cu un scor devastator. PNL va lua la alegerile locale din acest an un scor care se va duce spre 40%. Estimarea mea este de 37-38% pe țară, eu nu vorbesc de orașe, localități, comune, sectoare. Pe țară, PNL va fi primul partid cu un scor care se va duce spre 40%”, a spus Rareș Bogdan.

Cât despre moțiunea de cenzură a celor de la PSD, împotriva Guvernului Orban, Rareș Bogdan se declară optimist și de această dată, certitudinea sa fiind că această moțiune nu va trece. În plus, europarlamentarul este de părere că PSD va fi taxat la următoarele alegeri locale și parlamentare, întrucât „PSD e un partid care nu are nicio șansă să se reabiliteze în ochii românilor”.

„Cei din PSD nu au nicio șansă să dărâme Guvernul Orban. Lumea știe exact cine este PSD, ce a făcut PSD, modalitatea înfiorătoare în care PSD se pregătea să îndepărteze România de la drumul firesc democratic, occidental. PSD e un partid care nu are nicio șansă să se reabiliteze în ochii românilor, iar moțiunea de cenzură e doar un joc de imagine. Îl înțeleg din punctul de vedere politic, electoral al noilor lideri PSD, dar nu au nicio șansă. Ludovic Orban rămâne premier, în parteneriat cu președintele României, Klaus Iohannis”, a declarat Rareș Bogdan la B1TV.

Citește și: Firea: „Ceea ce ați făcut azi, se numește abuz de putere!”

#News