FOTO Fanatik
FOTO Fanatik

Deputatul PSD, Lia Olguța Vasilescu, lansează noi atacuri ranchiunoase la adresa oponenților politici, folosindu-se de criza coronavirusului. Membrul PSD mai susține că nu și-a făcut testul, deși acuză că „un senator PNL inconștient a împrăștiat virușii pe la toți!”.

Olguța Vasilescu, același atac expirat la adresa opoziției

Într-o postare pe Facebook, Olguța amestecă virusul care colindă inclusiv printre politicieni cu „realizările PSD”, suspendarea lui Iohannis și votul de la prezidențiale.

„Cum ar fi fost ca, astăzi, în plină pandemie, să avem medici plătiți ca în 2017: cu 800 de lei rezidentul și cu 3600 lei medicul primar? Cum ar fi fost ca, astăzi, Arafat, Rafila, Cercel etc să fi fost demiși pe motiv de colaborare cu PSD? Cum ar fi fost ca, astăzi, sistemul sanitar să fi fost privatizat și noi să fi trebuit toți să ne tratăm acolo, în condițiile în care spitalele private anulează programări ca nu cumva să aibă de-a face cu virusul?

Dar, cum ar fi fost dacă Werner n-ar fi prelungit o criză politică, pe parcursul a două luni, vitale pentru luarea măsurilor, doar pentru ca PNL să obțină un număr mai are de voturi, și ar fi numit un premier din partea PSD? Cum ar fi fost dacă PSD s-ar fi încăpățânat să prelungească criza politică și azi am fi rămas fără guvern, parlament și, eventual, fără președinte, dacă l-am fi suspendat, așa cum cereți unii? În haosul provocat de panică, ne lipsea doar o criză politică prelungită!

Mă înfior de câtă manipulare există în aceste zile!

Culmea este că atacă PSD că a votat guvernul Orban, cel plin de personaje caragialești, dar măcar flancat de specialiștii pe care îi voiau cei de dreapta aruncați peste bord pe motiv de PSD, exact cei care ne cereau să votăm Guvernul Cîțu, că doar așa, până în toamnă, se duce PNL în cap și crește PSD în sondaje!

Acum nu mai e valabil! Acum trebuia să preia guvernarea PSD-ul! Cum? Că Werner a spus clar că nu nominalizează nici premier PSD și nu vrea nici măcar guvern de uniune națională? Îl suspendăm pe Werner? Cu ce? Că parlamentul e într-o formă de arest la domiciliu după ce un senator PNL inconștient a împrăștiat virușii pe la toți! Și cine îl demitea pe președinte? Venea poporul la vot în proporție de peste 50 la sută? Care popor? Cel care l-a ales, acum câteva luni, cu 66 la sută?

Mă înfior de câtă manipulare există în aceste zile! Și văd cum își pierd capul și acuză în toate direcțiile oameni de la care aveam așteptări! Văd că și eu am devenit securistă, slugă lui Johannis, vândută etc. Eu! Cea care am luat în piept sistemul când era în forță maximă și care a fost respinsă de trei ori de Johannis, ca ministru, pentru motive de-a dreptul prostești! Dar nu vreți voi să îl lăsați pe Johannis și „guvernul lui” să gestioneze acum situația și să arate că merită 66 la sută din voturi? Nu lăsați voi „guvernul lui” să arate ce poate?

Vasilescu nu și-a făcut testul de coronavirus

Mai ales cei 66 la sută care i-ați votat și nu v-a păsat că PSD, cu toate prostiile lui, vă mărea veniturile anual și ducea România pe primul loc în Europa ca și creștere economică? Vă e teamă că Guwernerul va ataca acum legile Justiției, prin OUG, deși ați ieșit masiv la vot, la apelul lor, când PSD voia să mai limiteze câte ceva pe linie de abuzuri? Păi nu sunteți curioși să vedeți cam câți bani dau pe votul vostru? V-ați dat seama brusc că era mai bun PSD în vremuri de criză și că diaspora vă învața cum să votați? Aceeași dispora pe care ați vedea-o alungată acum prin țările unde plătea taxe? Să sperăm că toți , inclusiv diaspora, am învățat câte ceva din lecția asta!

Citește și Daniel Florea, făcut Pinochio, trombonist, mincinos și #DFect de un lider PLUS

P. S. Eu nu mi-am făcut testul de coronavirus. Am considerat că sunt oameni care, poate, au mai multă nevoie de acel test decât mine care nu aveam simptome. Asta nu mă împiedică să stau acum acasă și să vă rog pe toți să faceți același lucru! Și să sperăm că 66 dintre voi au fost mai deștepți ca noi, minoritatea, când au fost chemați să se exprime prin vot…”, a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.

#NEWS