Denise Rifai îi va pune Andreei Marin „40 de întrebări”

Zâna surprizelor va trece pe sub furcile caudine ale Denisei Rifai

Denise Rifai (foto Știri Diaspora)

După cum bine știm, Denise Rifai nu se dă în lături atunci când vine vorba de întrebările incomode, adresate invitaților ei. Jurnalista taie în carne vie și, în mod surprinzător, reușește să facă asta afișând, totodată, un aer ingenuu.

Și cum, în curând, va începe un nou sezon al apreciatei emisiuni „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoare de televiziune promite „show”, așa cum ne-a obișnuit, de altfel, și până acum.

Denise Rifai o va „iscodi” pe Andreea Marin

Din categoria invitaților nu va lipsi, în noul sezon, Andreea Marin care va trebui să răspundă sincer la cele 40 de întrebări deloc ușoare ale Denisei.

Reamintim că, de-a lungul timpului, la emisiunea acesteia au fost prezente personalități marcante ale scenei politice, însă și a showbiz-ului. Printre cei „iscodiți” de Denise Rifai în trecut se numără fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Victor Ponta, Viorica Dăncilă, însă și Vali Vijelie, Dan Bittman sau Adrian Copilul Minune.

Mai mult, odată cu noul sezon al celor „40 de întrebări”, grila de programe a Kanal D va fi întregită și de noi sezoane ale altor emisiuni iubite de public, ca „Teo Show” sau „Asta-i România”.

Citește și: Irina Tănase s-a reprofilat. A devenit influencer pe Insta