Operațiunea „pliciul” revine: Bahmu și Prigoană, din nou împreună?

„Tânăr și Neliniștit” e nimic pe lângă povestea de dragoste a celor doi!

Foto: preluare EVZ

Îi mai știți pe Silviu Prigoană și pe Adriana Bahmuțeanu? Da, cuplul ăla care ba e împreună, ba se desparte în scandal. Ei, bine, conform unor zvonuri, neconfirmate de cei doi, însă… există marea posibilitate ca „năbădăioșii” să se împace în curând!

Pliciul lui Prigoană revine în forță!

Nu știm sigur dacă Bahmu și Prigoană chiar s-au împăcat, ori dacă au intenția, însă potrivit WowBiz.ro, aceștia ar fi fost, mai de voie, mai de nevoie, obligați să împartă aceeași cameră de hotel. N-avem cum să nu ne întrebăm dacă vor împărți camera cu pliciul, sau Silviu Prigoană va avea prezența de spirit de a-l lăsa pe preșul de la intrare, măcar de data aceasta.

Despre ce este vorba de fapt

Cum am menționat anterior, cei doi nu s-au împăcat încă. Însă cum pe Prigoană și pe Bahmu îi leagă o lungă istorie de divorțuri și împăcări, foarte posibil ca telenovela să se repete și anul acesta.

Așadar, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană vor trebui să împartă aceeași încăpere cel puțin de două ori pe an, mai exact de zilele de naștere și onomasticile celor doi copii ai fostului cuplu, conform deciziei definitive a Tribunalului București în procesul în care Adriana Bahmuțeanu a cerut normalizarea programului de vizitare pentru cei mici, anunță, de asemenea, sursa citată anterior.

Și cum Bahmuțească s-a plâns, nu o singură dată, că nu-și vede copiii suficient, de vreme ce aceștia locuiesc, în continuare, cu tatăl lor, decizia instanței nu are decât să o bucure pe buna prietenă a Dianei Șoșoacă.

Citește și: Dușmănie: Tonciu și Buruiană încă nu s-au împăcat