Călin Popescu Tăriceanu

Singur pe lume, povestea tristă a unui politician iubăreț

Câtă dragoste are Tăriceanu de dat și tot degeaba! Cel mai trist lucru de pe planetă este să fii plin de sentimente politice, dar să nu ai cui să le oferi.

Escapade politico-amoroase, relații eșuate și flirturi fără succes

Dacă este să analizăm un pic istoria recentă a lui Tăriceanu, constatăm că acestuia-i cam place viața. Dacă acum vreun an își trimitea bezele cu Liviu Dragnea, după încarcerarea celui din urmă, Tăriceanu a decis că relația cu un pușcăriaș nu e de el, așa că s-a reorientat. Și-a deschis imediat un cont pe Politic Tinder și a început să dea swipe în toate direcțiile. S-a oprit un pic la Ludovic Orban, dar cum acesta nu i-a răspuns la mesaj, a continuat căutarea dând de Victor Ponta, un alt politician carismatic.

Dar ce să vezi! Victor se cumplase deja cu Ciolacu! Cât ghinion poate avea un singur om? S-a întrebat Tăriceanu numaidecât. „Găsesc și eu unul frumușel și hop, se întoarce la nevastă-sa!”.

Așadar, acum avem parte de om singur pe lume, un om pe care până și colegii de partid îl părăsesc de teamă să nu se ia și la ei epidemia asta de singurătate cu care e infectat Tăriceanu.

Un ghinion nu vine niciodată singur

Pentru că marea familie ALDE pare să o ia la vale în lipsa doritorilor de alianțe politice cu aceștia, aldiștii au început să părăsească barca unul câte unul.

„Ori, a intra în alegerile parlamentare fără oameni în secţiile de votare, credeţi-mă, ştiu ce înseamnă. O altă nemulţumire este că, după ce ALDE a votat împotriva guvernului Dăncilă şi a votat guvernul Orban, preşedintele ALDE se îndreaptă înapoi spre PSD şi Pro România. De ce am mai făcut mişcarea asta cu ungerea PNL, dacă acum încercăm să ne întoarcem unde am fost? Eu nu o să pot să mai fac vreodată o alianţă cu PSD. Mi-a ajuns una. Am fost 25 de ani în PNL şi aproape 6 ani în ALDE. Noi am fi dispuşi să mergem în PNL”, a spus Calotă.

Dacă situația o va ține tot așa, e posibil ca Tăriceanu să rămână și fără partener, dar și fără casă, întrucât ALDE riscă dizolvarea în condițiile în care n-o să mai aibă cine să stingă lumina.

Citește și: Răzbunări și artificii. Tăriceanu vs. Gerea

#News