Cumpanașu, în cumpănă: Poliția îl cercetează după ce s-a dat pe Tik Tok

Alexandru Cumpănașu a devenit notoriu în aceeași perioadă în care nepoata sa, Alexandra Măceșanu, a fost răpită, abuzată și sechestrată într-o locuință din Caracal, aparținând lui Gheorghe Dincă

Fostul candidat la prezidențiale, Alexandru Cumpănașu pare să întâmpine o serie de probleme după ce, curajos de fel cum îl știm, a comis-o „un pic” pe rețeaua socială destinată adolescenților, Tok Tok. Pe larg, președintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR) urmează să fie cercetat de Poliția Capitalei, după ce a făcut mai multe postări controversate pe rețeaua socială menționată anterior.

„Având în vedere imaginile și informațiile apărute în spațiul public, în legătură cu postările unui bărbat, în mediul on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București desfășoară verificari cu privire la aceste aspecte, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale”, au declarat surse de la Poliția Capitalei.

Cumpănașu, omul controverselor

Cumpănașu este acuzat că ar alimenta ura copiilor pentru părinți, profesori și școală, în postările sale, fiind urmărit pe Tik Tok de un număr impresionat de copii. Mai mult decât atât, acesta este, de asemenea, bănuit că ar fi deschis subiecte cu caracter sexual, în conversațiile sale cu minore.

Alexandru Cumpănașu a devenit notoriu în aceeași perioadă în care nepoata sa, Alexandra Măceșanu, a fost răpită, abuzată și sechestrată într-o locuință din Caracal, aparținând lui Gheorghe Dincă, jucând la momentul respectiv cartea salvatorului și a justițiarului. Ulterior, a candidat la alegerile prezidențiale.

Citește și: De ce nu-l amendează autoritățile pe ÎPS Teodosie (opinie)

#News