#Spionul rus îl filează pe Florin Cîțu
Florin Cîțu

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu a criticat plângerea făcută de PSD la Consiliul Național al Audienței (CNA), referitoare la implicarea lui Iohannis în campania electorală.  Cîțu a catalogat această plângere ca „o prostie mizerabilă”, un „exercițiu de imagine penibil”, în condițile în care și el a fost unul dintre cei criticați chiar de liderul PSD, fără ca cineva să ia vreo măsură, amintind de episodul în care i s-a spus că trebuie  împușcat precum Ceaușescu.

„O prostie mizerabilă. Acum câteva zile președintele PSD Sector 3 a pus o poză îngrozitoare despre președintele României. Nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu că face vreo sesizare la CNA, nu am văzut că-l dă afară din partid. Nr 2 de pe liste la București  este anchetat de DNA. Nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu să îl dea afară sau să sesizeze pe cineva. Este doar un exercițiu de imagine penibil. Marcel Ciolacu a spus despre mine că ar trebui să fiu împușcat cum a fost Ceaușescu. Nu s-a dus nimeni de la PSD la CNA”, a declarat ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, la „Legile Puterii”.

Ei nu au niciun drept să spună că au fost jigniți

Cîțu a precizat și faptul că tot acest demers nu este decât una pentru apărarea imaginii și a oamenilor din jurul lor. „Ei nu au niciun drept să spună că au fost jigniți. Timp de 3 ani PSD și-a bătut joc de noi, ne-au taxat, ne-au ținut în frig. Au încercat să-l scoată pe Dragnea din pușcărie, iar omul care a încercat să îl scoată pe Dragnea, cu Ordonanța 13 este astăzi numărul 2 în PSD. Iar celălalt care l-a ajutat pe Grindeanu cu Ord. 13 este astăzi în fruntea Consiliului Legislativ. PSD își apără corupții. Își apără oamenii, care în acești 3 ani de zile ne-au făcut zile grele. Iar acesta eset momentul să scăpăm de ei. Președintele Iohannis nu făcut decât să vorbească despre ceea ce am spus de trei ani de zile, PSD trebuie să dispară de pe scena politică”, a mai comentat Florin Cîțu.

Și președintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, la conferința de presă de la Palatul Cotroceni, că intervenții sale critice la adresa PSD nu pot fi calificate drept campanie electorală.„Cunosc destul de bine Constituția. Spune că președintele nu poate fi membru de partid, dar nu spune că președintele trebuie să fie un mut. Am făcut afirmații de apreciere legat de activitatea PNL, care s-a zbătut foarte mult și a mișcat lucruri. Nu le-a mișcat pe toate, mai ales că a avut frâna PSD în Parlament.”

Citește și: Ciolacu vrea ca Iohannis să vorbească pe spațiul electoral al PNL

#News