Clotilde Armand

În timp ce Nicușor Dan a fost, astăzi, validat în funcția de Primar General al Capitalei, Clotilde Armand pare să mai aibă de așteptat până ce se poate cocoța pe scaunul de birou al lui Dan Tudorache. Potrivit ultimelor informații, se pare că validarea acesteia în funcție a fost, din nou, amânată.

Cloltilde Armand, ținută la ușa biroului lui Tudorache, cât se hotărăște instanța dacă o validează

Astfel, Tribunalul București a amânat pentru mâine decizia validării sau… a invalidării, după caz, a mandatului candidatului USR la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand. Potrivit rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie, Armand a câștigat primăria S1 la o diferență infimă față de principalul său contracandidat Dan Tudorache, obținând 40,94% din voturi, în timp ce Tudorache obținea 39,81%.

Dacă în data de 15 octombrie a.c., Clotilde Armand primea decizie favorabilă din partea Judecătoriei Sectorului 1, imediat aceasta era contestată de un număr de 125 de persoane, printre care și Dan Tudorache. Dacă nu vom fi martorii unei noi amânări, mâine ar trebui să aflăm dacă Clotilde Armand va deveni, sau nu, primar cu drepturi depline în Sectorul 1.

Citește și: Nicușor Dan a fost validat și este, în mod oficial, primarul Capitalei

#News