#Spionul rus îl filează pe Florin Cîțu
Florin Cîțu

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu continuă „războiul” cu social democrații. După ce zilele trecute i-a contrat cu privire la acuzațiile legate de neprezentarea proiectului de buget pe anul 2021, de data aceasta, Cîțu a lansat un atac la adresa lui Sorin Grindeanu – fostul premier, care a prezentat programul economic la partidului.

„Sorin Grindeanu a venit ieri cu o ofertă pentru români. Cât tupeu pot să aibă acești infractori. PSD rămâne același grup infracțional organizat care doar vrea să-și scape corupții de pușcărie.

Doar așa se explică că tocmai Sorin Grindeanu Ordonanță 13 este astăzi la vârful PSD. El știe cel mai bine ce trebuie făcut să-i scape de pușcărie”, a scris Cîțu, pe Facebook.

„Noi am plecat în construirea acestui draft de la ceea ce înseamnă prima obligaţie a unui Guvern şi anume aceea de a-şi proteja oamenii. Protejarea securităţii naţionale, sănătate, locurile de muncă şi economie. Aceşti patru piloni înseamnă viitorul fiecărei naţiuni. Guvernul PNL a eşuat în această obligaţie. Pandemia – eşuat, educaţia – eşuat, protecţia locurilor de muncă – eşuat”, a afirmat Sorin Grindeanu într-o conferinţă de presă susţinută duminică la sediul PSD din Kiseleff.

Citește și: Grindeanu, despre Cîțu: „Spune multe lucruri trăsnite”

#News