psd acuza
Foto: Iulia Kelt

PSD vine cu un pas în față spre moțiune. Se pare că drumul spre moțiunea de cenzură a celor de la PSD se scurtează cu fiecare oră care trece, spre dezamăgirea tuturor partidelor ce nu susțin un astfel de demers.

Astfel, surse povestesc despre intenția a doi foști PSD-iști de a se întoarce la sânul mamei lor, și anume a partidului, după scurta lor călătorie prin Pro România. Numele celor doi reîntorși sunt Georgian Pop și Corina Bogaciu.

Citește și: Votarea moțiunii de cenzură, astăzi în Parlament

Astfel, odată cu revenirea lor în partid, moțiunea de cenzură capătă din ce în ce mai multe șanse de a se concretiza, numărul de parlamentari PSD care să o semneze urcând la 200. Cu toate astea, numărul necesar pentru a demite guvernul Orban este de 233 de parlamentari care să voteze în favoarea moțiunii, însă, având în vedere că demersului s-a alăturat și UDMR, există posibilitatea să avem parte de schimbări cât de curând.

Iată ce declara președintele interimar PSD vine cu o declarație despre moțiunea de cenzură:

„Opoziția se bucură când puterea îi conferă dreptul de a depune mai multe moțiuni, nu vrem să scăpăm acest lucru. Dorim să depunem moțiune de cenzură. Nu avem matematic numărul, dar nici Orban nu a avut matematic când a fost învestit”, a spus Ciolacu.

#News