Victor Ponta

Victor Ponta nu a trecut peste gestul ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, care a participat la sfârșitul săptămânii trecute la o nuntă cu sute de invitați. Liderul Pro România a postat un mesaj pe Facebook în care atacă atitudinea guvernanților pe care îi numește „ciocoii” lui Orban din PNL. Ponta a mai spus că oamenii care nu respectă regulile de izolare ar trebui sancționați dur, iar bolnavii asimptomatici să nu mai fie ținuți în spitale inutil în spitale.

„1. Eu consider în continuare că internarea forțată a celor asimptomatici este o mare greșeală – aceștia trebuie să stea acasă izolați (daca încalcă izolarea să fie sancționați foarte dur, dar soluția să băgăm pe toată lumea în spitale este și mai rea, chiar imposibilă – spitalele vor fi pline cu bolnavi asimptomatici de Covid 19 și mii de bolnavi cu alte afecțiuni vor deceda din lipsă de tratament)

2. Regulile și restricțiile în România NU se aplică ciocoilor lui Orban de la PNL – doar „fraierii” de români trebuie să le respecte/dacă acest Prefect consideră (ca și mine – și mulți alții) că internarea obligatorie a asimptomaticilor este o prostie – trebuia întâi să demisioneze din funcția de Prefect – reprezentant în teritoriu al unui Guvern absurd și incompetent!

3. Toată Propaganda, apelurile siropoase, amenințările și sancțiunile vor avea efect ZERO – cât timp românii văd zi de zi că exact guvernanții care plătesc Propaganda, fac apeluri și stabilesc sancțiuni sunt primii care nu respectă nimic/contractul social între Guvern și popor a fost rupt iremediabil/încrederea și respectul NU mai există/forța și minciuna instituționalizată (tipice sistemelor totalitare) nu vor avea niciun succes!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Reamintim că la sfârșitul săptămânii trecute ministrul Afacerilor Interne a participat la o nuntă, în Caraș Severin, alături de câteva sute de invitați, care s-au distrat până în zori, fără să respecte distanțarea socială, prinzându-se în hore și dansând foarte aproape unii de alții. Ministrul Vela nu a părut deranjat de aglomerația din jurul său.

Citește și: Senza geaca i cravata: Vela scoate la licitație geaca de superministru

HashtagNews.ro