Festival Auto Bucuresti

A doua ediție a Bucharest OnTrack Fest se va desfășura anul acesta în perioada 11-12 iulie și va fi adaptată necesităților asigurării măsurilor de siguranță a participanților și fără spectatori. Noutățile acestui an sunt introducerea categoriei dedicată mașinilor electrice și hibride precum și extinderea categoriei „Experți” la mașini moderne, fie ele de raliu, circuit, coastă, monoposturi sau prototipuri. Bucharest OnTrack Fest acoperă tot ceea ce înseamnă automobilism și motociclism în Romania, fiind cel mai complex festival de gen din țară.

„Am avut mari emoții dacă va fi sau nu posibil să desfășurăm și în acest an festivalul automobilistic mult așteptat, de aceea echipa noastră pregătise mai multe scenarii cu variante de desfășurare a evenimentului. Până la urmă formatul pentru care am optat dă posibilitatea, chiar și celor din zonele îndepărtate ale țării care doresc să participe, să fie prezenți la partea competițională, iar duminică, după cocktail și ceremonia de premiere să aibă posibilitatea de a se întoarce acasă în siguranță” a declarat organizatorul evenimentului, Georgios Ladopoulos.

Categoriile la care se pot înscrie concurenții sunt: Moto, Off-Road, Classic, Sport, Youngtimer, Electrice și Experți. De remarcat este faptul că la această competiție nu se merge contra cronometru, concurenții având ca obiectiv menținerea unei viteze constante la fiecare tur de pistă. Festivalul este deschis tuturor pasionaților de automobilism însă nu numai competiția este importanta ci și posibilitatea de socializare cu oameni care împărtășesc aceleași pasiuni.

Astfel, în data de 12 iulie, în locația unde se va desfășura festivitatea de premiere, care va fi anunțată ulterior, vor avea loc mai multe evenimente paralele cum ar fi un cocktail, o expoziție de pictură tematica a artiștilor pasionați de automobile precum și o prezentare/degustare de vinuri.

HashtagNews.ro