FOTO https://stirimondene.fanatik.ro/
FOTO https://stirimondene.fanatik.ro/

Acțiunea electorală de ieri a celor de la PNL se include în categoria grotescului cotidian, cel în care unii sunt mai egali decât alții. Pe sistemul, nu face ce face popa, fă ce zice popa, liberalii au catadicsit în cursul zilei de ieri să ia Sectorul 1 al Capitalei la pas și să dăruiască baloane personalizate cu aer liberal.

În altă ordine de idei, n-aș putea spune că Victor Ponta este departe de un astfel de comportament nesăbuit, fiind chiar el, de curând, în centrul unui mini-scandal pe fondul nepurtării măștii în plin Parlament. Cu toate astea, el nu ezită și critică comportamentul PNL-iștilor.

Victor Ponta: „Regulile de protecție NU se aplică dacă ești de la PNL”

„Presedintele Klaus Iohannis – “fie esti precaut – fie esti prost – fie esti PNList”!

Credeti ca PNListii din poza ( toti secretari de stat in Guvernul PNL ) nu au vazut la televizor reclamele care spun sa porti masca – si pe care Guvernul PNL a platit 40 de milioane de Euro ( adica pensia minima pentru 200.000 de pensionari)?!?!

Regulile de protectie NU se aplica daca esti de la PNL / nu se aplica daca esti in Guvernul PNL / nu se aplica daca Guvernul PNL te trimite la munca in strainatate !

In rest se aplica – si chiar le prelungim 30 de zile !!!”, scrie Victor Ponta pe Facebook, după cum puteți vedea și mai jos.

Citește și: PNL, lupul moralist al politicii românești

#News