să nu faci ce face psd-ul
Marcel Ciolacu

Liderul (încă) interimar al PSD, Marcel Ciolacu acuză guvernul Orban cum că nu acționează logic, prelungirea stării de alertă în forma dorită de aceștia prezentându-se într-o formă haotică, formă ce nu ajută, în realitate, cetățeanul de rând.

„Am fost foarte revoltat cu măsura deschiderii păcănelelor care sunt în spaţii închise, dar această dublă măsură… (…) Ţii bisericile închise, în preoţi nu ai încredere, nu deschizi teatrele, de ce? Nu ai încredere în acei oameni că pot respecta anumite reguli, dar deschizi anumite activităţi precum păcănelele. Acest lucru se numeşte corupţie. De ce ţii locurile de joacă închise. Ce? Părinţii îşi îmbolnăvesc copii cu voia lor? Toată lumea e iresponsabilă şi venim să amendăm”, a spus Ciolacu.

Ciolacu, despre un posibil premier PSD care să fi acționat asemenea PNL: „ar fi fost la DNA”

În aceeași ordine de idei, liderul PSD, Marcel Ciolacu Ciolacu este de părere că ar exista un anumit monopol al informaţiei și că, în realitate, testările s-ar fi făcut selectiv, acestea nereflecând cazurile de îmbolnăvire.

„Acum plătim toate aceste 3 luni de manipulare, nu s-au făcut testări, acum când vine starea de alertă, când nu am anunţat clar dacă vom vota sau nu, se fac testări. Informaţia încearcă să o ţină numai la ei. Acest lucru nu e permis într-o democraţie”, a mai declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Liderul PSD nu mai vrea „șmecherii”

„E normal să laşi anumite instrumente specialiştilor la îndemână: purtarea măştilor, distanţarea socială, dacă vii dintr-o ţară de risc major trebuie intrat în carantină. Nu avem nicio problemă legat de sănătatea oamenilor. Problema e să se deschidă spitalele, bisericile. Oamenii nu mai trebuie să aibă o problemă cu necunoscutul. Sub nicio formă achiziţii directe, s-au făcut destui bani, e de ajuns. Nu mai există angajări prin derogare de la lege, achiziţii directe. Sunt nişte condiţii minimale, de bun simţ, pentru a ajunge la o stare intermediară până la intrarea la normalitate. Şi să avem acces la informaţie. Sunt preşedintele Camerei, nu se poate ca eu şi preşedintele Senatului să nu avem nicio informare până la acest moment”, s-a declarat spre final.

Citește și: PSD, îngrijorat pentru examenul vieții, Bacalaureatul

#News