Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu ne vorbește despre împrumuturi mari făcute de către cei de la PNL. Împrumuturi de cinci ori mai mari decât cele ale PSD! Păi cum se poate așa ceva, măi, liberalilor? Să vă împrumutați voi mai mult decât „regele la împrumuturi”?

Și să nu aveți impresia că Lia nu observă! Lia e trează, activă și foarte perspicace. Stă zi și noapte cu caiețelul în față: adună, scade, înmulțește, scoate radicalul, doar-doar de v-o prinde cu mâța-n sac. Și v-a prins bine!

Nu vă fie ciudă, doamnă Olguța! Că v-ați împrumutat și dumneavoastră destul pe vremea când aveați degetul pe butonul de tras apa peste România. Mai lăsați-i și pe alții să facă voodoo cu noi, nu fiți egoistă!

Lia Olguța Vasilescu: „Si atunci de ce se imprumuta de 5 ori mai mult ca PSD?”

„Un nou împrumut gigantic, de 3,3 miliarde de euro, a fost facut de Guvernul PNL. Numai dobânda la acest împrumut este de 1 miliard de euro.

De când a ajuns să conducă țara, guvernul lui Iohannis se împrumută, în medie, cu 77 de milioane de euro ÎN FIECARE ZI, bani care ar fi putut finanța construcția a 10 km de autostradă ZILNIC sau ar fi putut asigura plata ZILNICĂ a 250.000 de pensii medii.

Dobânzile la care România se împrumută în guvernarea Iohannis-Orban sunt imense, de trei ori mai mari decât Polonia (1.34%), dublu față de Ungaria (1.88%) ori Grecia (1.84%) si de 20 de ori mai mult decat Bulgaria.

Mai grav este insa ca nimeni nu intelege unde se duc acesti bani! In investitii nu, in cheltuieli pe sanatate nu (acolo totul e in carca autoritatilor locale), veniturile romanilor nu au crescut, la fel ca si alocatiile pentru copii, mediul de afaceri nu e sustinut… Si atunci de ce se imprumuta de 5 ori mai mult ca PSD?”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Citește și: Teodorovici, Gică-Contra PSD-ist: NU stării de alertă

#News