Eugen Teodorovici este, ca de obicei, contra curentului. Contra PNL, contra Iohannis, contra Cîțu și, suprinzător și contra PSD. Cu toate că cei din PSD, cu Marcel Ciolacu în frunte, și-au manifestat deja intenția votului pozitiv în ceea ce privește starea de alertă, Teodorovici zice nu și nu, el nu votează, domnule, așa ceva! Mai mult decât atât, recunoaște mândru de isprava sa că și atunci când s-a pus pe tapet starea de urgență, el tot Gigă Contra.

Teodorovici: „Chiar și la Senat am votat împotriva stării de urgență”

„De fiecare dată am făcut un altfel de pas atunci când am crezut că lucrurile stau așa cum ele au fost înțelese de mine. Chiar și la Senat am votat împotriva stării de urgență. O să votez și astăzi împotriva stării de alertă. (…) Atât timp cât nimeni nu te întreabă și nimeni nu ține cont de ceea ce spui, fiecare își asumă propria judecată și decizie în consecință. Eu am un dialog cu toți cei care vor să discute. Am avut o discuție chiar și cu Ludovic Orban, spunându-i că-mi ofer serviciile dacă este cazul pentru a lua măsurile bune pentru economie. Chiar și cu Rareș Bogdan am avut o discuție”, a spus Teodorovici pentru Antena3.

Fie vorba între noi, mie îmi vine destul de greu a crede că discuțiile despre care povestește acesta chiar s-au întâmplat, însă omul are voie să viseze, să se laude și să-și mângâie orgolios freza de fiecare dată când simte că se apropie vreo criză de frustrare.

Citește și: Pleșoianu, acest Vadim mai puțin dotat, a intrat în dizgrația PSD

#News