Liviu Pleșoianu

Adevărul e că nu e ușor să fii Liviu Pleșoianu. Idei fixe și puține, zvâcniri puternice, tentative eșuate de umor. Mai-mai c-ai zice că s-a reîncarnat Vadim Tudor, însă ghinionist de felul lui, a nimerit în cutia craniană a lui Pleșoianu, care nu-i chiar conform standardelor cu care era obișnuit pe vremea când sălășluia în propriul cap. Parcă-l și aud pe Vadim din interiorul capului lui Pleșoianu: „ce-i cu sărăcia asta aici?”

Pleșoianu se agită, acuză oculte, acuză urmași naziști – pe scurt: acuză de dragul de a acuza și de a nu părea lipsit de convingeri. Atât de înverșunat e domnul nostru, încât nici măcar cei de la PSD par să nu-l mai suporte așa cum e el, cu bune și cu rele. Și-atât de abrupt a picat acesta în dizgrația partidului, încât social democrații țin să declare cu subiect și predicat, prin purtătorul de cuvânt aferent partidului, cum că Liviu cel mic „nu este purtătorul mesajului PSD”. Bum! Se lasă cortina peste micul agitat, iar de după ea se aude un țipăt frustrat.

Drept pentru care, Pleșoianu se apără, după care începe să dea lecții de vitejie

El nu-i sluga fițosului. El e om, e demn, e liber. Vadim s-ar închina și cu degetele de la picioare, după care i-ar da câteva lecții pro-bono despre cum să trolezi cu stil și inteligență. Dar vorba aia, de unde nu-i, nici Vadim nu cere!

„Conducerea PSD, prin purtătorul de cuvânt al partidului, zice că „Pleșoianu nu este purtătorul mesajului PSD”. …Aveți dreptate! Sunt purtătorul propriilor mele cuvinte și purtătorul cuvintelor oamenilor LIBERI din această țară! OAMENI care nu s-ar comporta NICIODATĂ ca niște SLUGI! OAMENI care votează pentru a fi reprezentați de politicieni DEMNI, nu de politruci cărora le tremură nădragii imediat ce ridică puțin vocea la ei vreun fițos euro-trans-bla-bla-bla-atlantic!”, se apără acesta pe Facebook.

Citește și: CNCD nu face discriminări, îi amendează pe toți

#News