Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu pare să demonstreze că nu e băiatul cu mușchi dorit la conducerea PSD de către Eugen Teodorovici. Cu toate astea și cu tot cu „suferința la nas”, reușește să dea dovadă când și când de o oarecare urmă e logică. Mai ales acum, când a declarat că are de gând să voteze în favoarea instituirii stării de alertă, lăsându-i pe specialiști să tragă concluziile.

„HG pe starea de alertă este pe legea aprobată de Parlament este suficient”, a spus spus Ciolacu, referindu-se, cel mai probabil, la condițiile puse de ALDE ieri.

De asemenea, Marcel Ciolacu: „specialiștii trebuie să spună când este oportun să se deschidă sau nu”

„Cu ocazia leșinului”, lui Ciolacu i s-a zis că are o deviație de sept

Firește că în urma evenimentului de ieri, în care Marcel Ciolacu și-a dat masca jos în plină ședință, publicațiile au vuit, liberalii au făcut ba scandal, ba mișto. Cum era normal, de altfel. Liderul PSD a încălcat regula de aur a perioadei actuale: obligativitatea purtării măștii.

„Sub o formă de glumă am vrut să transmit faptul că am o suferință la nas. Am o deviație de sept, depistată în urma unui control medical efectuat cu ocazia leșinului”, a declarat Marcel Ciolacu.

Orban nu gustă gluma și îi transmite liderului PSD că ar merita o amendă

„Pot fi amendaţi. Oricum, un comportament total incorect din partea unora care se pretind lideri. Aici forţa exemplului este cea mai importantă. În spaţii închise unde există mai multe persoane, există obligativitatea purtării măşti. Ei în discursul pe care l-au rostit de la microfon nu au purtat mască şi a fost o decizie a lor să nu poarte mască. De fapt, ei se consideră deasupra legii şi consideră că doar cetăţenii obişnuiţi trebuie să respecte legea, în timp ce ei se consideră că nu trebuie să respecte legea. Este foarte ilustrativ pentru mentalitatea pe care o au în raport cu legea”, a spus Orban la B1 Tv.

Citește și: Teodorovici își dorește mușchi și vigoare în PSD

#News