alde

Nu știu cum au de gând cei din ALDE să trateze noua stare de alertă ca cetățeni ai acestei țări, însă ca politicieni de opoziție, aceștia aleg să ia la mișto denumirea de „stare de alertă maximă”. În opinia celor din partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, denumirea este una pompoasă pe care guvernul lui Orban ar fi născocit-o de fapt noaptea pe la Cotroceni, punctând pe implicarea președintelui Iohannis în luarea acestei decizii.

ALDE: „De unde au mai scos și năzbâtia asta?”

„Starea de alertă maximă = amenzi cu nemiluita?

După ce au creat haos în România prin întârzierea pregătirii pentru trecerea la starea de alertă, Guvernul Orban revine în forță după 3 zile în care a fost o brambureală totală și ne anunță STAREA DE ALERTĂ MAXIMĂ!

Ce înseamnă asta? De unde au mai scos și năzbâtia asta? E vreun program pilot gândit noaptea târziu la Cotroceni?

Acum, după 3 zile în care autoritățile nu au știut să gestioneze situația la ce ar trebui să ne așteptăm? Iar la amenzi cu carul?

#NuNeMaiFacemBine”, se arată pe pagina de Facebook a ALDE.

La rândului lui, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu menționa pe pagina lui de Facebook în cu totul alt context, următoarele:

„Dl Iohannis nu mai are nevoie de voturile celor din diaspora așa că nu-i mai pasă de ei, așa cum nemaiavând nevoie de voturile etnicilor maghiari s-a transformat în Vadim reloaded.”

Citește și: Tăriceanu acuză, ca de obicei, Guvernul

#News