firea, bulina rosie

Edilul Capitalei, Gabriela Firea anunță pe pagina sa de Facebook că reparațiile capitale de fațadă ale clădirii din B-dul Regina Elisabeta nr. 16 au fost finalizate într-un tip record. De asemenea, aceasta menționează și faptul că reparațiile de acest fel vor continua, întrucât există o sumedenie de clădiri notate cu bulină roșie care reprezintă un real pericol pentru trecători, însă nu numai. Reabilitarea fațadelor clădirilor este necesară, o astfel acțiune făcând, de cele mai multe ori, diferența dintre accident și siguranța publică.

În același mesaj, Firea ține să le mulțumească celor care s-au implicat în acest proiect, datorită acestora fiind posibilă finalizarea reabilitărilor de fațadă într-un timp atât de scurt. Timpii scurți de execuție pot însemna vieți salvate – cel puțin asta reiese din mesajul primarului general al Bucureștiului, Gabriela Firea. Iar noi nu o contrazicem.

Ceea ce unele administrații locale scapă din vedere este faptul că în țara noastră există o sumedenie de clădiri cu bulină roșie care ar trebui reabilitate de urgență, un cutremur ca cel din 1977 putând fi devastator și curma multe vieți. Iată de ce acțiunea anunțată de Firea astăzi este cu atât mai de interes.

Citește și: Firea: Cerem respect pentru cadrele medicale!

Gabriela Firea, despre situația clădirilor cu bulină roșie din București

„Am finalizat in timp record reparatiile capitale la fațada clădirii din Bulevardul Regina Elisabeta nr 16. Se lucreaza acum la consolidarea altor zeci de cladiri cu bulina.
Ii felicit pe colegii mei de la administratia si compania municipala pentru consolidarea cladirilor pentru implicare si energie.
#BucurestiTrainic”, declară pe pagina sa de Facebook edilul Primăriei Municipiului București, Gabriela Firea.

Citește și: Gabriela Firea, despre protestele de la Piața Victoriei

#News