Liviu Pleșoianu

Pleșoianu e un tip destul de tânăr. Te-ai aștepta ca un tip destul de tânăr să aibă o gândire mai puțin mucegăită. Fără niciun fel de discriminare față de persoanele în vârstă, de altfel. Nu de alta, însă se vede treaba că nivelul de „percuție” al gândirii nu are nici cea mai mică legătură cu vârsta omului în cauză. Așa cum am întâlnit oameni trecuți de prima tinerețe cu o gândire impecabilă, așa îl observ și pe tânărul Pleșoianu care gândește cum gândește. Se agită, se răscoală, se învârte, se foiește, și tună câte una de întrebi dacă nu cumva te-a mutat cineva într-un univers paralel atunci când nu erai atent.

Mai nou, supărat pe faptul că ambasadorul SUA a lăudat decizia CEDO de ieri, cu privire la procesul Laurei Codruța Kovesi, acesta aruncă cu insinuări și insulte, mai-mai l-o lua cineva în seamă și pe el.

„Guvernatorul COLONIEI își apără unealta… Zuckerman ar fi chiar azi expulzat dacă ar fi chiar ambasador. Fiind însă trimisul STĂPÂNULUI în colonia sa, el va fi aplaudat frenetic, iar triburi de politicieni români, cu vocație de SCLAVI, îl vor implora îmbujorați să-și șteargă bocancii pe ei și azi.

P.S. Numărați la sfârșitul acestei zile câți politicieni români vor fi spus ceva PUBLIC despre inepțiile Guvernatorului american și veți avea imaginea exactă a statutului de COLONIE al acestei țări”, scrie Pleșoianu pe Facebook.

Citește și: Victor Ponta prezice catastrofe mai ceva ca-n 2010

#News