FOTO Revista 22
FOTO Revista 22

Dacă e să-l întrebi pe Victor Ponta ce părere are el despre situația economică a țării, o să-ți zică clar și răspicat că nu e bine, nu e bine deloc! De altfel, poți să nici nu-l întrebi nimic, că tot asta îți va spune. Atât timp cât există libertatea de exprimare și o pagină de Facebook pe care să-și expună ideile și gândurile, Victor Ponta e liber să declare ce dorește.

Ce dorește să declare? Că ne va fi mai rău ca în 2010. Potrivit liderului PRO România, Comisia Europeană ar fi pus patalamaua pe România cu o scădere de 6% din PIB și un deficit bugetar de 9.25% din PIB. Astfel că, urmând aceste calcule, Ponta a tras concluzia că Iohannis și ai lui mint. De ce? Ca să nu strice ploile electorale.

Victor Ponta: „Vine POTOPUL!”

”Comisia Europeana calculeaza faptul ca Romania in 2020 va avea o scadere economica de 6% din PIB si un deficit bugetar de 9,25% din PIB.

Ca sa intelegem ce inseamna aceste cifre trebuie sa va spun ca in 2010 Romania a avut o scadere economica de 1,2% din PIB si un deficit bugetar de 6% din PIB ! Comparati dvs cifrele !

De ce ne spun dl Iohannis, Orban si Citu ca stam foarte bine economic? Pentru ca au alegeri anul acesta ! Dupa care vine POTOPUL !”, scrie Victor Ponta.

Citește și: Rareș Bogdan bagă bățul prin gardul lui Dorneanu

#News