Clotilde Armand

Clotilde Armand este unul dintre acei politicieni vocali. Nu există suflet pe suprafața acestei țări care să nu fi auzit de numele franțuzoaicei de la USR. De altfel, sursele ne povestesc că USR ar avea obiceiul de a-și împărți partidul în „tabere” care, în mod extrem de amuzant, sunt ceva mai numeroase decât membrii propriu-ziși ai partidului. Fiind „șefa” neoficială a unei astfel de „bisericuțe” useriste, devine extrem de greu de spus dacă doamna Clotilde Armand are, de fapt, vreun adept.

Însă cum bisericuțele userite nu reprezintă cel mai important subiect al articolului, am să trec la punctul urmăror, și-anume afacerile acesteia cu Statul Român. Ce fel de afaceri? Fructoase pentru firma pe care o reprezenta, păguboase pentru noi, plătitorii de taxe.

Afară-i vopsit USR-ul, înăuntru-i Clotilde Armand

Bechtel – Egis, cel mai păgubos contract pentru stat

Faptul că (acum) userista Clotilde Armand este omul care, la un moment dat, a reprezentat o verigă importantă din afacerea autostrăzii Bechtel, nu mai e un secret pentru nimeni. O afacere grasă din care Bechtel a câștigat 1,2 miliarde de euro, pe 52 de kilometri de autostradă, în timp ce EGIS a continuat să supervizeze activitatea celor mai devreme menționați, în contul sumei de 60 milioane de euro. Da, cu toate că Bechtel s-a dovedit a fi una dintre cele mai mari dezamăgiri contractuale, mai mult stând decât lucrând, EGIS a continuat să supervizeze ceva ce nu se făcea.

Un fel de paznic la o stână fără oi.

Și ca să nu-i punem la îndoială sinceritatea, Clotilde afirmă că acum regretă cele întâmplate. Prea puțin, prea târziu, aș putea spune. Iar lucrul acesta poate fi ușor de observat din faptul că, deși Statul Român a reziliat contractul cu Bechtel, cel cu EGIS continuă să existe.

Din declarația de avere

Din declarația de avere a lui Clotilde Armand reiese că, în momentul de față, aceasta deține în conturi în jur de 300.000 euro, vreo 12 loturi de teren, vreo 2 vile și vreo 2 apartamente. Ne scapă ceva?

Citește și: Clotilde Armand nu știe cine lucrează pentru S1

#News