Victor Ponta

Victor Ponta pare să fi rămas fără titlul de doctor. N-am să vă mint, decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție nu mă miră câtuși de puțin. Fără să-i fi analizat vreo secundă teza de doctorat a acestuia, mi-am zis mereu că un om care scrie atât de agramat pe propriul cont de Facebook, nu are cum să fi câștigat pe drept titlul de doctor. Și nu, n-are importanță că ifosele lui Ponta nu-s într-ale limbii și literaturii române, ci într-ale Dreptului. Un om care ajunge să dețină titlul de doctor trebuie, de la sine putere, să știe să scrie corect gramatical – măcar în limba lui de baștină. Utopii!

Însă pentru că, cel puțin din când în când, în țărișoara asta a noastră, cea ușor coruptă, justiția își mai dă jos vălul de nepăsare de pe ochi, iată că ÎCCJ decide că Victor Ponta nu-i calificat într-ale doctoratului, sfâșiindu-i acestuia speranțele de om pseudo-intelectual.

După ce inițial, CNATDCU dădea cu teza acestuia de doctorat de pământ și decidea că aceasta e un mare și gogonat plagiat, Ponta constesta în instanță decizia, dorind să-și dovedească nevinovăția. Opt ani mai târziu, lucrurile aveau să se sfârșească prost, ne relarează EduPedu.

Citește și: Vive l’argent! Clotilde Armand, între politică și afacerile cu statul

#News