Copil din Ilfov, internat după ce a fost mușcat de față de un câine maidanez

Copilul de 3 ani a suferit multiple mușcături la față.

 Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov anunță că a fost deschis un dosar penal în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, potrivit g4media.ro.

Până la acest moment, s-a stabilit că animalul nu are stăpân, copilul suferind multiple mușcături la față. Este stabil, fiind operat în urgență și internat pe secția de chirurgie plastică, a anunțat Spitalul „Grigore Alexandrescu”

.Potrivit IPJ Ilfov, la data de 27 martie,, în jurul orei 19:21,polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 19:00, în timp ce se afla pe strada Intrarea Dealul Morii, un copil a fost mușcat de un câine maidanez (fără stapân). „La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Snagov pentru efectuarea activităților specifice, sesizând totodată autoritățile locale din Gruiu, pentru a interveni în zonă.

 De asemenea la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a transportat victima la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Polițiștii efectuează verificări pentru a stabili dacă respectivul câine are vreun deținător, pana la acest moment stabilindu-se ca acesta este fără stapân. Polițiștii Stațiuni Snagov au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a masurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”, a transmis IPJ Ilfov.

O sursă de apă, descoperită pe Lună