Călin Popescu Tăriceanu

Washington Post ia în vizor România

Tăriceanu este de părere că administrația condusă de Ludovic Orban, cât și președintele Iohannis nu s-ar pricepe la prea multe. În opinia liderului ALDE, aceștia ar fi interesați strict de umplerea buzunarelor prietenilor, însă și de strânsul banilor pentru viitoarea campanie electorală.

Călin Popescu Tăriceanu: Se vede de la Washington

„Ne temeam ca Klaus Iohannis si „Guvernul Meu” nu se pricep la nimic. Iata ca se pricep: sa umple buzunarele amicilor politici si sa stranga bani de campanie. Se vede de la Washington”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Mai pe larg, este vorba despre un articol scris de către Washington Post în care se vorbește despre o companie bucureșteană ce are ca principal obiect de activitate comercializarea băuturilor alcoolice și a țigărilor, care a reușit să se adapteze comercializând măști medicale la un preț dublu pieței actuale. Compania se numește Romwine & Cofee SRL.

România, băgată la categoria statelor Columbia și Bangladesh

„Oriunde în lume, companiile mari folosesc alte companii pentru licitaţii. Se folosesc consorţii, asociaţii, parteneriate. Există companii cu doar trei angajaţi şi trei laptopuri, care au câştigat licitaţii în valoare de milioane de euro pentru străzi, autostrăzi, poduri ş.a”, citează Washington Post, potrivit unor declaraţii ale proprietarului Sanimed, Cătălin Hideg.

Citește și: Băsescu, nemulțumit de programa școlară

#News